Foto: Claus Bech
Der har været gang i svingdøren i FC København denne sommer. Syv nye spillere er kommet til, mens der er sagt farvel til ni. Og cheftræner Ståle Solbakken er ikke færdig med at handle endnu. Det fortæller han til BT.

- Måske kommer der én spiller til før transfer-deadline. Jeg kan i hvert fald godt se os hente en spiller til, men det er stadig meget usikkert, om der sker mere, siger nordmanden dog uden at vil gå nærmere ind i, hvad han præcis er på udkig efter.

- Jeg har ikke yderligere kommentarer end det. Vi er ikke desperate, så vi tager det stille og roligt. Vi har lavet den række udskiftninger, som vi mente, der skulle til, og nu må vi arbejde hårdt på at få integreret alle de nye spillere.

I sidste sæson pegede Ståle Solbakken blandt andet på, at holdet manglede de såkaldte dåseåbnere. Altså spillere, der er i stand til at brække modstanderens forsvar op på den sidste tredjedel af banen. På det områder mener Solbakken dog, at holdet nu er godt dækket ind:

- Vi har Nicolai (Jørgensen) og Youssef (Toutouh), der er kommet tilbage. Og så er Mussis også kommet til. Når man samtidig lægger oveni, at Rurik også er oppe i omdrejninger, så skal det nok gå.

En af de spillere, hovedstadsklubben er blevet kædet sammen med, er det 18-årige rumænske back-talent Nicolae Vasile. I lokale medier har han fortalt, at FCK har budt seks mio. kr. på ham. Skulle den udlægning være sand, er buddet dog faldet uden nordmandens vidende:

- Det er muligt, Johan har budt, men jeg har i hvert fald ikke, siger han med et grin.

FC København spiller første kamp i Superligaen dem 20. juli. Her møder de på udebane oprykkerne fra Silkeborg.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.