Ståle Solbakken og Carsten V. Jensen skal på udkig efter nye spillere til FCK-truppen. Men det bliver næppe den tidligere anfører William Kvist, der skal dirigere holdet fra midtbanen.

William Kvist er helt derude, hvor temperaturen er bundfrossen i tyske VfB Stuttgart, og han har været kædet sammen med flere spanske klubber i løbet af sommeren.

Der har været tale om både leje- og permanente aftaler, og selvom Ståle Solbakken forvandlede William Kvist fra glemt back til Superliga-profil i sin første tid i FC København, skal fansene ikke forvente at se landsholdsspilleren tilbage i kridhvidt.

- Hvis vi skal have hurtig succes, har vi ikke tid til at tage William, for det tog jo to år sidst, sagde Ståle Solbakken på onsdagens pressemøde med et smil og fulgte op med, at Kvist fortsat har en udlandskarriere foran sig.

- William er en kæmpe spiller, men jeg tror ikke, han skal tilbage nu. Hvis han ringer og siger, at han gerne vil spille for FCK, og hvis Stuttgart siger, at han kan skifte gratis, og han selv er interesseret i at komme tilbage og spille for en Superliga-løn, så kan vi nok finde ud af det.

- Men jeg tror ikke, det er særlig sandsynligt. Han vil nok være i udlandet et stykke tid endnu. Men der ringer jo også en klokke i forhold til transferdeadline for William, siger Ståle Solbakken.