Ikke imponerende.

FC København-træner Ståle Solbakken gav sine unge angribere en smule røg efter det første københavnerbrag mellem FCK og Brøndby efter corona-pausen, som sluttede 1-1.

Her formåede hverken det meget omtalte stortalent Mohamed Daramy eller hans angrebsmakker, 25-millioner-teenageren Mikkel Kaufmann, at markere sig i FCK's frontkæde.

»Det var lidt juniorfodbold fra de unge drenge oppe foran. De blev lidt kyst, og de var langt fra hinanden. De havde ikke den hårdhed, der skal til i sådan en derbykamp. Det var en lærestreg for dem,« lød det fra FCK-træneren til TV3 efter kampen.

Mohamed Daramy var enig i, at han havde haft det vanskeligt mod Brøndbys forsvarskæde.

»Det var en svær kamp. De var gode til at lukke rummene ned, hvor jeg skulle være. Det var kompakt derinde. Det blev bedre i anden halvleg,« sagde den 18-årige FCK'er.

FCK's kantspiller Pep Biel scorede opgørets første mål til 1-0 efter 79 minutter.

Men en stor fejl af FCK-stopperen Andreas Bjelland i det 90. minut førte til, at Brøndbys indskiftede angriber Mikael Uhre nemt kunne udligne til slutresultatet i de døende minutter.