Lyt til artiklen

Hvis FC København skal have solgt Franco Mussis i januars transfervindue, så kræver det Genoas accept.

De har nemlig lejet argentineren for resten af sæsonen, efter at han ikke slog til hos Ståle Solbakken og FC København. Heller ikke i Italien er det dog blevet til meget spilletid, og derfor skulle San Lorenzo stå klar i hjemlandet til at hente ham.

Og selvom rygterne om det har floreret et stykke tid, så vil Ståle Solbakken ikke bekræfte, om et skifte er undervejs.

»Der er ikke noget nyt omkring ham, men vi er i dialog med Genoa, og så må vi se, hvad der sker,« siger Ståle Solbakken.

Netop dialogen med Genoa er nødvendig, hvis 'Løverne' skal have skippet ham over Atlanten allerede i dette transfervindue, forklarer Solbakken.

»Hvis vi får bud på ham, så vil vi vurdere det sammen med Genoa. Fordi hvis Genoa vil beholde ham frem til sommeren, så har vi jo en aftale om det.«

Læs også:

Men med kun syv minutters spilletid i Serie A for Genoa i denne sæson, må det betegnes som tvivlsomt, om Serie A-klubben har interesse i at holde på Franco Mussis. Sikkert er det i hvert fald, at han ikke er at finde på Telia Parkens græstæppe i denne sæson.

Men Ståle Solbakken vil ikke afvise, at argentineren har en fremtid i Superligaen.

»Det kommer jo an på, hvad der sker. Vi må se, hvor god han er, når han eventuelt kommer tilbage. Han har jo kontrakt med os i rum tid,« lyder det fra manageren.

Det argentinske medie Olé slår dog fast, at han ikke kommer tilbage til FC København, da San Lorenzo sender en advokat til Danmark i denne uge for at lukke handlen, der vil give københavnerne 13 millioner kroner på kontoen.

»Jeg vil spille i San Lorenzo. Jeg havde andre tilbud, men jeg valgte det her, fordi det er stort, at træneren og lederne spurgte mig om et skifte. At det er de forsvarende sydamerikanske mestre motiverer mig meget, og alle taler godt om dem,« har Franco Mussis også sagt til den argentinske radiostation La Red.