24-årige Thomas Delaney er blevet tilbudt en historisk kontrakt i FCK.
24-årige Thomas Delaney er blevet tilbudt en historisk kontrakt i FCK.

Thomas Delaney har ifølge træner Ståle Solbakken fået det største kontrakttilbud i FCK’s historie. Det fortæller den norske træner til BT.

»Vi vil meget gerne have, at han ikke skal væk til sommer. Vi vil gerne beholde ham og lave en aftale, hvor han først smutter senere. Han har fået det største tilbud i FCK's historie, men samtidig har Delaney gennemført skolen. Han har altid villet være anfører i FCK og er det nu, og hvis han mener, at det næste skridt er et skifte, kan vi ikke gøre så meget mere,« siger Ståle Solbakken til BT.

delaney2

delaney2

Kontraktilbuddet kommer efter, at FCK har været nødsaget til at sælge Daniel Amartey til Leicester grundet et uimodståeligt tilbud. Venstrebacken Ludwig Augustinsson er ligeledes en ombejlet herre. Men med det påståede kontrakttilbud forsøger man altså at sikre sig, at den 24-årige anfører ikke også smutter af sted mod større scener i Europa.

FCK-trup

Thomas Delaney har spillet samtlige minutter, hvor han har figureret i FCK-truppen i denne sæson. Det har kastet to mål af sig.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.