Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Skal Brøndby IF i den nærmeste fremtid have en ny træner, er en af Superligaens største trænerstjerner et varmt emne på Vestegnen.

David Nielsen er nemlig lige nu en topkandidat, som kan tage over for Niels Frederiksen, hvis mestertræneren skulle forlade de forsvarende danske mestre.

Ifølge B.T.s oplysninger har medlemmer af Brøndby-ledelsen været i dialog med David Nielsens lejr og lavet indledende sonderinger om hans situation og fremtidstanker.

David Nielsen forlader AGF, når sæsonens sidste kamp er afviklet på søndag. Herefter er den 45-årige træner ledig på markedet efter næsten fem år hos De Hviiie.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

I Brøndby IF går en lang sæson med op- og nedture også på hæld. Dermed er det tid til køb og salg af spillere og en evaluering af sæsonen. Herunder trænersituationen.

Niels Frederiksen har været en succes i sine tre år som Brøndby-træner med mesterskabet i sidste sæson som kulminationen, og Frederiksen er som B.T Sport forstår det i udgangspunktet ikke fyringstruet.

Men med kun et år tilbage af kontrakten og en mulig ambition om en trænertjans i udlandet,  er det - efter en bøvlet sæson som har slidt på alle i og omkring Brøndby IF -  naturligt, at spekulationerne om Frederiksens fremtid blusser op og at ledelsen garderer sig til en tid uden deres guldtræner.

Derfor sonderer Brøndbys topfolk terrænnet omkring David Nielsen, der vandt Superliga-bronze med AGF i 2019, men i denne sæson har ramt bunden med en tiendeplads og en heftig flirt med nedrykning.

Nu skal Nielsen noget nyt.

Andre læser også