Selvom Horsens langt fra lignede et vinderhold i første halvleg mod AaB, så fik de vendt kampen i anden halvleg og sikrede sig et enkelt point. Hjemmeholdets Martin Spelmann følte dog, at hans hold burde have taget alle tre point.

Martin Spelman var efter 2-2 mod AaB skuffet over, at det ikke blev til en sejr. Horsens spillede en skidt første halvleg, men efter en opsang fra træner Johnny Mølby i pausen var holdet som forvandlede. 

- Vi får det rettet i pausen og spiller god fodbold. Vi står i stærkt i forsvaret og angriber bedre. Vi står med en bitter følelse af, at vi burde have vundet, for vi spiller en god kamp, sagde Spelmann efter kampen til Canal 8.

Hans holdkammerat og målscorer til 2-2 Nabil Aslam var også god tilfreds med holdets præstation efter pausen.

- Vi kommer ned til pause med en dårlig smag i munden, for vi var ikke gode i første halvleg. Folk gik ikke ind i nærkampene, og de scorer to nemme mål. Vi får snakket det igennem i pausen og siger til hinanden, at den her skal vi vinde. Kunne vi få et enkelt mål, kunne alt ske, og det lykkes os at få det afgørende mål, så det var en fin anden halvleg, siger han. 

Han var selvsagt glad for at score det udlignende mål, især fordi han selv følte sig en smule skyldig ved AaBs første mål, da han ikke kunne holde målscoren Søren Frederiksen foran målet.

- Jeg får ikke holdt min mand ved første mål, så er glad for, at jeg fik gjort det godt igen, siger han.