Ståle Solbakken, manager i FC København.
Ståle Solbakken, manager i FC København. Foto: Anders Kjærbye

Ståle Solbakken kalder generalprøven til forårssæsonen i Superligaen for en blandet affære, men FCK-manageren er trods alt tilfreds med, at løverne slog de norske mestre fra Rosenborg med 2-1.

FC København indleder forårssæsonen på søndag mod Esbjerg og gnubbede søndag aften den sidste rust af benene i en træningskamp mod de norske mestre.

Fra bænken overværede Ståle Solbakken sit mandskab spille en 'blandet kamp', som han siger det til klubbens egen hjemmeside.

sdfgdf

»Der var en lidt blandet kamp, vi har nogle gode perioder og nogle mindre gode perioder, og specielt de første 15 minutter efter pausen var ikke så gode. Men vi førte fortjent 1-0 ved pausen, og jeg synes også, at vi slutter opgøret godt af,« siger Ståle Solbakken og fortsætter:

»Vi mødte en god modstander i dag (søndag), banen var svær og lyset heller ikke godt - nogle lidt andre forhold end i Dubai - men en OK kamp, og nu skal vi så blive klar til på søndag.«

Randers FC34

Kampen blev spillet på FC Københavns træningsanlæg på Frederiksberg.

Generelt kunne pausen i Superligaen næsten ikke være forløbet bedre for FC København ifølge den norske manager.

»Jeg synes det ser godt ud for os, vi har vundet fem ud af fem træningskampe, men det vigtigste er nok også, at vi - udover Youssef Toutouh - ikke har fået nogle skadede spillere. Jeg synes, vi er godt rustet inden foråret - og jeg ser ingen grund til, at det ikke skal fortsætte,« siger Ståle Solbakken.

FC København fører Superligaen med et point ned til AaB, som dog har spillet en kamp flere.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.