FC København er gået på angriberjagt i de sidste dage af transfervinduet. Ståle Solbakken åbnede allerede tidligere på ugen posen for, at der kunne være endnu et indkøb på vej til vicemestrene, og nu erkender nordmanden, at jagten er gået ind.

Der er godt nok allerede hentet ni spillere ind til københavnernes førsteholdstrup, men endnu en kan være på vej, og han skal være en helt speciel type.

- Den offensive spiller, som jeg har talt om, at vi har brug for, er en angriber. Vi har ikke brug for små typer og folk, der kan løbe i dybden. Vi har brug for en stor, stærk type, siger Ståle Solbakken til bt.dk.

Solbakkens offensiv halter lidt for tiden med skader til Nicolai Jørgensen, Youssef Toutouh og Rurik Gislason, og derfor bliver der altså skruet op for forsøget på at få endnu et alternativ ind. En spiller, der lyder som en potentiel konkurrent til Andreas Cornelius.

Om det ender med indkøb nummer 10 for FC København, tør den norske manager dog ikke love.

- Hvis jeg vidste med sikkerhed, at vi kunne få ham, inden transfervinduet lukkede, ville jeg være ærlig og sige det. Lige nu ved jeg bare ikke, om vi når det, men vi forsøger. Det er ikke altid, man kan få det, som man gerne vil have det, siger Solbakken.