Peter Enevoldsen, til højre, har tidligere i Sønderjyske været assistent for Lars Søndergaard, der nu er cheftræner i AaB.
Peter Enevoldsen, til højre, har tidligere i Sønderjyske været assistent for Lars Søndergaard, der nu er cheftræner i AaB. Foto: Henning Bagger

Rygterne svirrer i det nordjyske: Superliga-klubben AaB pønser på at ansætte Sønderjyskes assistenttræner Peter Enevoldsen i et tilsvarende job som afløser for Allan Kuhn, der med øjeblikkelig virkning er ansat som cheftræner i Malmö FF.

»Lad mig understrege at jeg er på kontrakt i Sønderjyske frem til sommer, og at jeg er glad for at arbejde i klubben. Desuden synes jeg, at samarbejdet med Jakob Michelsen fungerer fint. Som det ser ud i dag, vil jeg gerne blive i Sønderjyske, men begge parter har inden 1. april mulighed for at sige aftalen op,« siger Peter Enevoldsen og tilføjer:

»Jeg har dog ikke fået nogen henvendelse fra AaB. Men det er ingen hemmelighed, at jeg en dag håber at komme tilbage til klubben, hvor jeg jo tidligere har været spiller og træner.«

AaB præsenterede mandag Lars Friis som assistenttræner, men afviste ved samme lejlighed ikke, at Lars Søndergaard indenfor det nærmeste halve år får yderligere assistance.

»Vi har ikke besluttet, om staben skal tilføres yderligere en assistenttræner,« blev AaB's sportsdirektør Allan Gaarde citeret for at sige i en pressemeddelelse.

Selvom Peter Enevoldsen er assistenttræner i Sønderjyske, har han stadig bopæl i Aalborg. Han undgår dog at skulle køre turen fra det nordjyske hver dag, da han også råder over en lejlighed i Haderslev.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.