Lyt til artiklen

Jesper Sørensen har i flere år boet i Aarhus og arbejdet i Storkøbenhavn.

Først som assistenttræner i Brøndby og siden som U21-landstræner i DBU, som også har hovedsæde i samme by.

Alt imens har familien boet i Aarhus, men nu skal det snart være slut. Den nye Brøndby-træner fortæller, at beslutningen er truffet, og der er lagt en plan for, at familien Sørensen flytter med ham til Sjælland, så han ikke længere skal have sine kære langt væk. Hidtil har han også haft en arbejdsbolig i hovedstadsområdet.

»Jeg bor derovre, for jeg kan ikke køre frem og tilbage, men familien er i Aarhus. Jeg kører hjem indimellem, men det er klart, at jeg har min dagligdag i København,« siger Jesper Sørensen og tilføjer i samme ombæring:

Jesper Sørensen.
Jesper Sørensen. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

»Vi har en plan om at flytte til København med familien, og det gør det lidt nemmere.«

Jesper Sørensen har skrevet kontrakt med Brøndby for de næste to og et halvt år, og den tidligere AGF-mand mærker, hvordan klubben fra Vestegnen har suget ham til sig. Derfor var han ikke i tvivl om, at han skulle opgive det, han kalder for et 'virkelig godt job', til fordel for sin nye arbejdsgiver.

»Jeg er vokset op i Aarhus som AGF-dreng. Den enorme kærlighed, der er til Brøndby, og den betydning, den klub har for det område, den ligger i, gør, at man ikke kan undgå at få taget klubben ind. Man kan ikke undgå at mærke begejstringen og blive smittet med kærlighed, man får udefra.«

»Der er en ærefrygt ved at arbejde med noget, som betyder så meget for så mange mennesker. Det fandt jeg ud af sidst, jeg var i klubben, og derfor var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg gerne ville tilbage til Brøndby.«

Denne gang bliver det snart med familien ved hans side.

 
TRANSFERVINDUETS STORE DEADLINE-SHOW: Se de sjoveste klip
Vis mere