Der var god underholdning og rigeligt med chancer, da FC Nordsjælland lørdag besejrede Viborg med 1-0 i 3F Superligaen.

Begge mandskaber stod for en masse gode kombinationer på kanten af felterne og fik spillet sig til flere åbne målchancer, og kun godt målmandsspil forhindrede, at kampen i Farum fik flere mål.

Med sejren fortsætter FCN drømmestarten på sæsonen. Holdet har vundet alle fire kampe indtil nu og ligger øverst i tabellen. Viborg ligger nummer fem med seks point.

Kampen blev udsat en halv time, da Viborg-holdet sad fast i trafikken på vej til Farum, men gæsterne var trods den usædvanlige optakt klar fra første fløjt.

Opgøret fik således en livlig start med Viborg som det farligste mandskab, og gæsterne var flere gange tæt på scoring i starten.

Efter den gode indledning fra gæsterne overtog FCN initiativet efter knap 20 minutter.

Hjemmeholdet var flere gange tæt på at bringe sig i front, og efter knap en halv time lykkedes det for offensivspilleren Andreas Schjelderup at få scoret efter et hjørnespark.

Frem mod pausen var der fortsat godt med chancer i begge ender, men det blev ikke til flere mål.

Også efter pausen var der fortsat godt med tempo, og især Viborg var fra starten af halvlegen nærgående og jagtede en udligning.

Flere forsøg sneg sig dog uden om FCN-målet, og når de sad inden for rammerne, tog den velspillende FCN-målmand Andreas Hansen sig af sagerne.

Viborgs pres mod FCN-holdet fortsatte kampen ud, men forblev uforløst, og gæsterne kunne konstatere, at den manglende skarphed foran mål blev udslagsgivende.