Lyt til artiklen

Seifedin Chabbi, Percy Tau, Svend Braken og Ohi Omoijuanfo.

Sidder du nu og kløer dig lidt i panden, mens du tænker 'hvem p..... er de,' er du lovligt undskyldt. Men nu kommer forklaringen.

FC Midtjyllands rekord-salg af den norske angriber Alexander Sørloth er endnu ikke gået igennem. Der mangler et endegyldigt grønt lys. Midtjyderne skal nemlig have en afløser for Sørloth, der hvis det går som præsten prædiker, bliver Superliga-historiens dyreste spiller inden midnat.

Derfor leder Superligaens tophold i disse timer med lys og lygte efter en ny angriber til at udfylde Sørloths store støvler, og det har sendt 'Ulvene' på noget af en rundtur.

Ifølge diverse europæiske medier har midtjyderne spurgt på både Seifedin Chabbi fra østrigske Ried, sydafrikanske Percy Tau, hollandske Svend Braken og Ohi Omoijuanfo fra norske Stabæk.

Netop Omoijuanfo var det seneste navn, der dukkede op, da den norske avis VG tidligere på eftermiddagen kunne melde om midtjysk interesse i sidste sæsons norske vicetopscorer. Nu kan BT imidlertid fortælle, at der næppe kommer pølse af det skind. BTs kilder fortæller, at der er dialog mellem FC Midtjylland og Stabæk, men at en handel lige nu er langt væk. Et bud er således ikke sendt fra Herning.

BT har nu været i kontakt med Omoijuanfos klub, Stabæk, hvor Inge André Olsen styrer butikken. Sportsdirektøren fortæller, at Omoijuanfo næppe er i klubben mange måneder endnu, men derudover kan han ikke løfte sløret for angriberens fremtid .

Han kommer formentlig afsted i løbet af det næste halve års tid, og jeg kan også godt se linket til FC Midtjylland. Mere kan jeg ikke sige, lyder det fra Inge André Olsen.

Tidligere på dagen sagde FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, følgende til Herning Folkeblad:

»Der kan komme én ny spiller. Der kan også komme to nye eller nul. Det er ikke det afgørende. Det afgørende er at finde den rette kvalitet,« siger Svend Graversen.

BT følger naturligvis situationen tæt.