29 mål i en og samme superliga-sæson.

Robert Skov har ikke været til at stoppe i denne sæson - og idag nåede han en milpæl, som har været samtaleemne hele foråret.

I sidsterundekampen i Parken mod FC Nordsjælland slog den unge FCK-stjerne en vilde målrekord i Superligaen, da han scorede sit mål nummer 29 i sæsonen - som matcher med hans rygnummer.

Dermed slår han den tidligere Brøndby-legende Ebbe Sands rekord fra 1998-sæsonen, der lød på 28 scoringer i én sæson. Også Hans Aabech for Hvidovre (1973) og Allan Hansen for OB (1981) har opnået at score 28 mål i en sæson i landets bedste række.

FC Københavns Viktor Fischer og FC Københavns Robert Skov jubler efter Superligakampen mellem Brøndby IF og FC København på Brøndby Stadion i Brøndby, søndag den 14. april 2019. FCK vinder kampen 1-2.
FC Københavns Viktor Fischer og FC Københavns Robert Skov jubler efter Superligakampen mellem Brøndby IF og FC København på Brøndby Stadion i Brøndby, søndag den 14. april 2019. FCK vinder kampen 1-2. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Den 23-årige silkeborgenser har haft en vild sæson i FC København, som han har været med til at spille til mesterskabet.

Udover at have slået rekorden for flest scorede mål blev han også kåret til både efteråret og forårets profil i Superligaen.

Og nå ja - så har den unge stjerne udover at vinde DM-guld også været udtaget til de seneste to landsholdssamlinger og skal til EM med U21-landsholdet. Nu er spørgsmålet, om FCK kan holde på Skov, som rygtes at yave en salgspris på op mod 100 millioner kroner.

Øverst i artiklen kan du se Robert Skovs rekordmål til 1-1 mod FCN.