Thomas Dalgaard fik vist sig frem med 18 scoringer i den forgangne sæson, men endnu har der ikke været nogen bud på Superliga-topscoreren. 
Thomas Dalgaard fik vist sig frem med 18 scoringer i den forgangne sæson, men endnu har der ikke været nogen bud på Superliga-topscoreren.  Foto: Claus Fisker
Han var et lyspunkt på et svagt Viborg-hold, der endte med at rykke ud af Superligaen. Med 18 scoringer fik Thomas Dalgaard vist, at han kan holde niveau og være med blandt de bedste i Danmark. Der blev sågar talt om landshold.

Men trods de mange mål og et ønske om at skifte den grønne Viborg-trøje ud er der ikke den store efterspørgsel på Thomas Dalgaard. 

- Der har ikke været nogen henvendelser. Der er ikke nogen, der vil købe mig. Sådan ser det ud indtil videre. Jeg går bare og venter, siger Thomas Dalgaard til bt.dk.

Dermed ser det ud til, at han lige som resten af Viborg-truppen onsdag skal møde op til første træningspas frem mod næste sæsons 1. division, hvor modstandere som FC København, Brøndby og AaB er byttet ud med mindre klubber som Fredericia, Skive og Roskilde. 

- Det er altid dejligt at komme i gang igen og træne. Det glæder jeg mig til. Men jeg vil da sige, at jeg håber at blive solgt, men det må tiden vise. Der har ikke været noget konkret endnu, så det er ikke noget, jeg satser på lige nu, tilføjer Thomas Dalgaard, der har kontrakt med Viborg frem til sommeren 2016. 

Han har ikke været til møde med Viborg om et salg, men frygter ikke, at klubben vil stille sig på bagbenene og beholde ham i bestræbelserne på en hurtig retur til den fremmeste liga i Danmark.    

- Jeg tror, at hvis Viborg får en god pris, så lader de mig gå. Jeg er jo en handelsvare, så hvis de får de penge, de skal have, så tror jeg nok, at de skal lade mig gå. Men jeg ved ikke, hvad jeg koster, forklarer Viborg-angriberen, der er åben for såvel Superliga-klubber som udlandet.

Thomas Dalgaard har allerede været udlandsprofessionel i tyrkiske Manisaspor, men opholdet blev kortvarigt med kun to kampe, før den tidligere Randers-spiller vendte hjem til Danmark og Skive. Her gjorde han det så godt, at Viborg i 2012 hentede ham. 

Det ophold har indtil videre været succesfuldt, men altså ikke nok til, at andre klubber endnu er bidt på krogen og har hentet Superligaens topscorer. 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.