En af Superligaens største navne sender en markant lussing til sin klub.

Siden returen til FC Midtjylland i 2020 fra Celta Vigo er det langt fra gået som håbet for Pione Sisto i Superligaen. Og nu er der uenighed mellem Sisto og klubben omkring fremtiden.

I hvert fald har Superliga-stjernen mistet tilliden til ledelsen i FC Midtjylland, der allerede fredag åbner en ny Superliga-sæson. Med andre ord er fronterne trukket hårdt op mellem de to parter.

Det fortæller Pione Sistos bror og agent, Angelo Sisto, til B.T.

»Der er ingen tillid mellem Pione og klubben i forhold til, hvilke planer der er fremtidsmæssigt,« siger Angelo Sisto og uddyber adspurgt om, hvor den manglende tillid stammer fra.

»Pione har stort fokus og ambitioner om at komme tilbage på landsholdet. Og det er vigtigt for ham, at han får spilletid.«

»Han har været meget ærlig omkring, hvordan han ser på situationen, og han har også bevist sit værd over for klubben i træningerne og i de træningskampe, der har været. Men han føler ikke, at han får den samme respons fra den sportslige ledelse,« siger bror Sisto.

Hvordan efterlader det Piones fremtid, hvis det er sådan, han føler?

»Det er en trist og ærgerlig situation, og det er en situation, hvor vi er nødt til at revurdere det hele,« siger bror Angelo Sisto, der påpeger, at han snakker med klubben løbende.

»Jeg har været i dialog med klubben for at prøve at løse problemet.«

B.T. arbejder på at få en kommentar fra FC Midtjylland.

Pione Sisto har kontrakt med midtjyderne frem til sommeren 2024.

Han kom hjem til Heden i sommeren 2020, efter et af Superliga-historiens største transferdramamer, hvor han forinden flirtede heftigt med FC København, men i sidste ende valgte skiftet til klubben, hvor han brød igennem.