Sander Svendsen scorede to mål og lagde op til et, da OB søndag slog FC Nordsjælland i Superligaen med 3-1.

Med to mål og en assist spillede Sander Svendsen en stor rolle, da OB søndag vandt 3-1 over FC Nordsjælland i Superligaen.

Første lagde den norske angriber op til Bashkim Kadriis åbningsmål, og scorede efterfølgende til 2-0 og 3-1. Mikkel Damsgaard stod for gæsternes scoring.

OB var ellers skades- og karantæneramt til opgøret, hvilket blandt andet betød, at angriberen Anders K. Jacobsen måtte spille den noget uvante plads for ham på højre wingback.

Spillet bølgede frem og tilbage kampen igennem, og begge hold havde chancer nok til at lave flere mål.

Efter sejren har OB nu 23 point og er inden kampen mellem Brøndby og Randers på tredjepladsen. FC Nordsjælland har fortsat 20 point på syvendepladsen.

OB-angriberen Bashkim Kadrii kunne nemt sende hjemmeholdet i front efter ni minutter, da han helt fri i feltet fik bolden serveret af Sander Svendsen, og sparkede den i højre side af målet.

Efter 33 minutter fik OB udbygget føringen. FC Nordsjælland-keeper Nicolai Larsen fik ikke clearet et hjørnespark og sendte i stedet bolden ud i det lille felt, hvor Svendsen var hurtig og fik sendt bolden i mål.

FC Nordsjælland fik reduceret otte minutter inde i anden halvleg, da et fladt indlæg endte hos angriberen Mikkel Damsgaard, der helt fri sparkede bolden i kassen.

Svendsen scorede sit andet mål i kampen efter 63 minutter, da han trak ind i feltet fra venstre og med en inderside sendte bolden ind nær den fjerneste stolpe

Kort før tid blev FC Nordsjælland reduceret til ti mand, da Clinton Antwi fik rødt kort.