Det er kun et år siden, at Mads Aaquist kom til FC Nordsjælland - nu bliver han sendt videre til en Superligarival.

Torsdag meddeler Randers FC, at man har lejet midtbanespilleren for resten af sæsonen. Men en købsoption indbygget i aftalen. Øverst i artiklen kan du se højdepunkter fra Randers FCs seneste kamp

»Vi tror, at Mads kan gøre en forskel for os, og med tilføjelsen af ham er der rigtig god konkurrence på samtlige pladser i truppen, og det giver endnu flere muligheder for trænerteamet. Han kan især bidrage med en masse offensivt og komplimentere en i forvejen stærk trup. Ambitionen for begge parter er, at det efter sæsonen bliver til et permanent skifte, og det er da også derfor, at vi har lavet en fornuftig købsoption i aftalen,« siger Randers FC-sportsdirektør Søren Pedersen.

Mads Aaquist fik 14 kampe, spillede i alt 419 minutter og scorede nul mål i den seneste sæson for FCN. Kun fire gange var han med i startopstillingen.

Nu skal den 23-årige offensivspiller begynde forfra i Randers FC.

»Jeg føler, at det er et rigtigt godt match. Randers FC har været interesseret i mig i et stykke tid, og jeg har haft nogle rigtige gode snakke med (Randers-træner Thomas, red.) Thomasberg. Jeg vil spille, og det skal jeg nu gribe muligheden for i Randers, hvor jeg synes, jeg kan bidrage med en masse. Jeg er en ærgerrig og hårdtarbejdende type, og nu glæder jeg mig bare helt vildt til at komme i gang. Det føles i hvert fald helt rigtigt,« siger Mads Aaquist til sin nye klubs hjemmeside.

TThomas Thomasberg: »Det er en styrkelse af truppen, at vi får Mads ind. Han kan noget, vi ikke har nok af i forvejen. Han er virkelig god i mellemrummene, meget boldfast og kan skabe chancer på egen hånd. Så vi glæder os til at få ham indlemmet og integreret i truppen.«

Med Mads Aaquists lejeaftale meddeler Randers FC, at der ikke skal hentes yderligere spillere i det nuværende transfervindue.

Randers FC skal i den kommende weekend møde FC Midtjylland på udebane. 15. september kan det for Mads Aaquist blive et gensyn med de gamle holdkammerater fra FCN i Farum.