Anis Ben Slimane nåede at sende bolden i nettet og juble.

Et kort øjeblik så det nemlig ud som om, han var manden, der sikrede Brøndby derby-sejren i Parken dybt inde i overtiden.

Men så kom lyden, der stoppede jublen med det samme. Dommerens fløjte. Linjevogteren vinkede for offside, og målet talte altså ikke.

Den langsomme gengivelse viser dog, at Sotirios Papagiannapoulos unægteligt ser ud til at ophæve den, og det blev da også diskuteret flittigt efterfølgende.

Brøndbys træner, Niels Frederiksen, var efter kampen ikke i tvivl, da han blev spurgt til situationen - du kan se den i toppen af artiklen.

»Vi var ikke tilfredse, for der var ikke offside jo. Det er det, der sker. Dommere laver også fejl jo,« sagde Niels Frederiksen til TV3 Sport og tilføjede, at Brøndby selv fik lidt hjælp torsdag aften mod FC Nordsjælland.

Aftenens derby sluttede 0-0, og det betyder, at FCK på andenpladsen har 62 point. Brøndby har 52 af slagsen på fjerdepladsen.

Der er for de to mandskaber tre runder tilbage af sæsonen, og mens FCK kæmper for at vinde sølvmedaljer, hænger bronzen i en tynd tråd for Brøndby.