Se her, hvor mange penge Peter Madsen, Thomas Rasmussen og Martin Ericsson skal have, efter at Spillerforeningen vandt feriepenge-sagen.

Brøndby skal betale mange penge til Peter Madsen, Thomas Rasmussen og Martin Ericsson, efter at klubben tabte den såkaldte feriepenge-sag.

Af kendelsen fra Fodboldens Voldgiftsret fremgår det, hvor mange penge det drejer sig om for hver enkelt af de tre spillere.

Peter Madsen fik efter skiftet fra FC Köln i 2007 en såkaldt sign-on-fee på 8,8 millioner kr., som skulle udbetales over tre rater. I august skulle han have tre millioner kr., måneden efter 2,8 millioner kr., og et år senere skulle de sidste tre millioner så falde.

Dertil kommer naturligvis Peter Madsens månedsløn på 110.000 kr., men den kommer ikke sagen ved her, for det er de føromtalte 8,8 mio. kr., der ikke er betalt feriepenge af.

Brøndby skal betale 193.938 kr., fordi der ikke er oprettet pensionsordning. Dernæst skal klubben betale 22.482,25 kr., fordi der ikke er betalt feriepenge af bonus-ordninger. Og endelig skal Brøndby hoste op med 1.100.000 kr., fordi der ikke er betalt feriepenge af sign-on-fee.

Thomas Rasmussen kom til Brøndby i 2005 fra Hansa Rostock på opfordring af daværende træner Michael Laudrup. Thomas Rasmussen fik en sign-on-fee på to millioner kr., men senere fik han endnu en sign-on-fee på 1,55 millioner kr., da han forlængede kontrakten (Thomas Rasmussens månedsløn var iøvrigt 100.000 kr.). Den nuværende Lyngby-spiller skal have 75.701 kr., fordi der ikke er oprettet pensionsordning, 60.616,42 kr for manglende feriepenge af bonus samt 443.750 kr., fordi der ikke er betalt feriepenge af sign-on-fee. Dertil kommer dog 52.713 kr. fordi Brøndby i Thomas Rasmussen tilfælde skal efterbetale et beløb, der svarer til arbejdsgivers bidrag til pensionen (Brøndby har i hans tilfælde ikke betalt fuld månedsløn).

Sagen med Martin Ericsson stiller sig lidt anderledes, fordi han er svensk statsborger. Her slipper Brøndby med at betale 121.909,73 kr., som udelukkende har med manglende pensions-udbetaling at gøre. Han kom til Brøndby fra AaB i 2006 og gik iøvrigt til en månedsløn på 80.000 kr. (men dertil kom, at Ericsson var sikker på en årlig bonus på 120.000 kr.).

Alt dette giver tilsammen kun godt to millioner kr., men da Brøndby også skal betale procesrenter af beløbene (små 1,6 mio. kr.) plus en bod på ti procent af det samlede beløb til Spillerforeningen samt sagsomkostninger, ender det samlede beløb alligevel på noget nær det dobbelte.

SE HELE DOMMEN HER: