Hvorfor endte FC København med at snuppe det danske mesterskab?

Det er der ifølge B.T.s fodboldpodcast 'Transfervinduet: Ugens Rapport' særligt tre årsager til - udover FCNs voldsomme kollaps i guldjagten.

Og de årsager diskuterer panelet i tirsdagens udgave af den hårdtslående podcast, der hver uge fælder dom over Superliga-runden.

»Man må bare sige, at Grabara vel har været den eneste FCKer, man har kunnet regne med i hver eneste kamp.«

Foto: Anthon Unger
Vis mere

»Han har virkelig været vigtig for, at FCK har kunnet gøre det, de har gjort i dette forår,« lyder det i podcasten, der derudover fremhæver cheftræner Jacob Neestrups ageren i en svær tid og sportsdirektør Peter Christiansens indkøb i januar.

»Vi er også nødt til at rose, hvordan Jacob Neestrup har ageret i det her forår, hvor de har været presset af absurd mange skader og sammenfald med karantæner. Han har nærmest opfundet et helt nyt FCK, og det må vi lette på hatten af.«

»Peter Christiansen har vi kritiseret meget tidligere. Men det er hans handler i Diogo Goncalves og Jordan Larsson, der har været afgørende på det sidste, og det var de igen mod Viborg.«

Hør hele diskussionen om FCKs guld, FCNs episke kollaps og hvorfor det føles som om, at Brøndby tisser i bukserne for tiden.