Lyt til artiklen
Brøndby har nu bekræftet, at klubben er i dialog med den tidligere hollandske landsholdsspiller Khalid Boulahrouz. Han er i den seneste tid både blevet sat i forbindelse med West Ham og med adskillige amerikanske MLS-hold, så det er et økonomisk kapløb, hvor der formentlig skal store penge på bordet, hvis Brøndby skal sikre et navn, som vil kaste nyt lys over Superligaen.

Men bortset fra, at Bouhlahrouz tidligere har spillet i store klubber som Chelsea, Hamburger SV og VfB Stuttgart og er noteret for 35 kampe på det hollandske landshold, hvem er han så?Både den tidligere hollandske stjernemålmand Edwin van der Sar og forsvarsspilleren Jaap Stam havde tidligere høje tanker om Bouhlahrouz.

- Han er en dygtig forsvarer, men han er også typen, der kan løfte humøret på holdet. Han er sådan en fyr, som man har brug for på de lange aftener på træningssamlingerne, har van der Sar tidligere sagt, mens Stam udråbte forsvareren med de marokkanske aner som sin efterfølger.Han er samtidigt kendt som en af fodboldbanens hårdeste hunde og går under navnet Kannibalen Khalid. Den barske forsvarer sparer hverken sig selv eller andre, når han går ind i en tackling. Ovenfor er eksemplet for VM 2006, hvor han stempler igennem på Portugals Cristiano Ronaldo.Er du på mobilen - se klippet med den vilde tackling HER