NEDERST I ARTIKLEN KAN DU LÆSE, HVORDAN DET GIK TIL MINUT-FOR-MINUT

AC Horsens og Randers spillede fredag aften uafgjort 1-1 i Alka Superligaen. Med det ene point rykker kronjyderne derfor væk fra Superligaens sidsteplads, som FC Helsingør nu sidder på minimum frem til på søndag.

Et frisparksmål af Randers-angriber Bashkim Kadrii bragte udeholdet foran midt i første halvleg. Hjemmeholdets Jonas Thorsen svarede igen otte minutter før pausen med en scoring til 1-1.

Ved kampens første mål fik Bashkim Kadrii lidt hjælp ved sit frispark på kanten af feltet. Bolden blev rettet af i muren, så keeper Jesse Joronen var uden chance i Horsens-målet.

Det var en Horsens-specialitet i form af et indkast, som sikrede hjemmeholdet udligningen.

Den kom i det 37. minut, da Jonas Thorsen efter en løs bold i feltet sikkert kunne sende bolden fladt i mål til 1-1.

Det var syvende gang i sæsonen, at AC Horsens scorede efter et langt indkast.

I anden halvleg var det Horsens, der pressede mest på for en føring helt indtil kampens afslutning.

To gange appellerede horsensianerne for straffespark, og især den første, hvor Randers FCs Kasper Enghardt gik i ryggen på Oliver Drost, så ud til at være god nok.

Scoringen udeblev dog for hjemmeholdet, som blandt andet måtte se sig afvist af overliggeren. Begge hold kunne derfor gå i omklædningsrummet med et point hver.

Onsdag spiller Randers en direkte bundduel mod Helsingør, mens AC Horsens allerede tirsdag spiller et lokalbrag mod AGF.