LÆS NEDERST PÅ SIDEN, HVORDAN DET GIK TIL MINUT-FOR-MINUT

Guldaspiranterne fra Brøndby måtte nøjes med uafgjort, da Hjortur Hermannsson blev udvist i Aalborg

Trods et rødt kort tidligt i kampen spillede mesterskabskandidaterne 1-1 mod AaB på Aalborg Portland Park.

Gæsterne spillede ligeværdigt op med AaB efter den tidlige udvisning, da værterne ikke formåede at skabe store chancer i anden halvleg, selv om Brøndby kun var ti mand på banen.

Dermed pegede indsatsen efter pausen tilbage på situationen, hvor islændingen Hjortur Hermannsson blev vist ud af dommer Sandi Putros.

Det var nemlig kun på grund af overtalsfordelen, at AaB blev inde i kampen og fik et enkelt point.

Brøndby lagde i kampens start ud med et hårdt pres.

Angriber Kamil Wilczek fik også hurtigt bolden bag målmand Jacob Rinne, men dommeren fløjtede for offside.

AaB's midtbanespiller Kasper Kusk skabte hurtigt flere chancer, og det var en bold af Kusk, der lagde op til kampens store samtaleemne.

En halv time inde i opgøret sendte han bolden ind til Jannik Pohl i feltet, hvilket bragte angriberen helt fri foran Brøndby-keeper Frederik Rønnow.

Pohl nåede dog ikke at afslutte, før gæsternes midterforsvarer Hjortur Hermannsson fældede ham bagfra. Det gav et straffespark til AaB og det andet gule kort til islændingen.

Kasper Kusk tog straffesparket, men en blød bold midt i målet blev til en let redning for Frederik Rønnow.

Trods et AaB-overtag i første halvleg blev det Brøndby, der kom foran efter pausen.

Fem minutter inde i anden halvleg kom midterforsvarer Benedikt Röcker højest på et hjørnespark og headede bolden i mål.

Ti minutter senere svarede aalborgenserne igen med et hovedstødsmål af Jores Okore efter et hjørnespark.

Brøndby har nu tre point op til FC Midtjylland på førstepladsen og fem point ned til FC Nordsjælland på tredjepladsen.