FCK-fans raser mod Brøndby-fans på grund af bannere, som søndag blev hængt op på motorvejsbroer i Danmark.

Det skete inden søndagens lokalderby, der endte med en sejr på 2-1 til Brøndby efter en dramatisk kamp.

På det ene banner med teksten 'Tramp på et FC-barn!' og på det andet banner med teksten 'Alle i hvidt skal dø'.

Ordlyden på bannerne er også med i de sange, der synges af Brøndby-fans på stadion.

Du kan se billederne nedenunder.

Billederne er delt mange gange på det sociale medie Facebook, herunder i en lukket FCK-gruppe med næsten 22.000 medlemmer. Her er den generelle holdning, at det er over stregen.

»Hvor er det usmageligt,« er der en i FCK-gruppen, der skriver som kommentar til opslaget. Personen bliver bakket op af andre personer i tråden, der skriver:

»Godt nok er vi rivaler, men der må være en grænse,« efterfulgt af »Helt og aldeles over grænsen for, hvad man kan tillade sig.«

Det var et sent frisparksmål af Hany Mukhtar, der sendte Brøndby på sejrskurs. FCK var ellers foran med 1-0 med et lille kvarter tilbage af braget.

Brøndby har med sejren vundet alle fire kampe over FCK i denne sæson. Drengene fra Vestegnen har nu kurs mod mesterskabet med hele 22 point ned til FCK.

Brøndby bibeholder sin førsteplads i Superligaen med 69 point. FC Midtjylland har lige så mange point som Brøndby, men ligger på andenpladsen på grund af en ringere målscore.

Det var første gang i 21 år, at Brøndby slog rivalerne fra FC København tre Superliga-kampe i træk. FC København og Brøndby mødes igen den 6. maj i Telia Parken.

BT har været i kontakt med Brøndby Support, som er den officielle fanklub. De har ikke nogen kommentar til sagen. Det har Brøndbys kommunikationschef, Christian Schultz, heller ikke.

16. april: Tidligere fremgik det i artiklen, at bannerne blev hængt op efter kampen mellem Brøndby og FCK. Det er ikke korrekt. Det var før kampen, som det er også er rettet til i artiklen.