Christian Keller træner mandag med i Randers FC.
Christian Keller træner mandag med i Randers FC. Foto: Bo Amstrup

Christian Keller var ikke med, da Randers FC søndag spillede superliga-kamp i Brøndby.

Mandag er midtbanespilleren dog tilbage på træningsbanen sammen med resten af truppen. BT er til stede i den lille Randers-forstad Romalt, hvor hverdagen igen kalder for fodboldspillerne efter tre dage i ægteskabsdramaets navn.

Her er Christian Keller denne ene hovedperson i sagen, fordi han er blevet kæreste med holdkammeraten Jonas Borrings fraseparerede hustru, Kira Egsgaard Borring.

2412424241

Her har fronterne været trukket op. Bla. blev Christian Keller altså udeladt fra søndagens trup, lige som han har mistet anførerbindet i klubben.

Men mandag er han igen en del af Randers FC-truppen. Og ifølge BTs udsendte reporter Thomas Idskov ser alt normalt og fordrageligt ud.

Randers-spillerne træner.

Christian Keller sammen med Mads Fenger, ny Randers FC-anfører i stedet for Christian Keller.

Christian Keller til mandags-træning.

Her gik spillerne i gang med at nogle små-øvelser kl. 11, hvorefter træner Colin Todd ankom fem minutter senere.

Herefter er spillerne blev delt op til en snak i to grupper. Én med Colin Todd og en anden med assistenttræner Thomas Thomasberg. Christian Keller er med i sidstnævnte gruppe.

Randers FC-SønderjyskE Randers FC

Jonas Borring er stadig ’sygemeldt’ på ubestemt tid og er ikke med til mandagens træning.

Det er endnu uvist, hvad der skal ske i Randers fremadrettet. Jonas Borring har klart meldt ud, at han ikke kommer til at spille på hold med Christian Keller igen. Samme holdning skulle andre spillere angiveligt have – fem spillere skulle decideret have banket på Colin Todds dør inden søndagens kamp mod Brøndby og sagt, at de heller ikke vil spille sammen med Christian Keller.

Jonas Borring

Selv sagde Colin Todd søndag:

»Nogle spillere vil sikkert gerne spille med ham. Men andre vil måske ikke. Det er et svært dilemma. Jeg ved ikke, hvad løsningen er. Folk siger, det er mit ansvar. Men det er en svær situation, og jeg kan ikke give et svar på, hvordan vi løser det,« lød det fra træneren.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.