Ceres Park var fyldt til randen, da Silkeborg hentede sæsonens første sejr efter en vanvittig målfest.

Mathias Hebo Rasmussen bragte Silkeborg foran med et flot langskud, men kort tid efter udlignede Bundu med et elegant lob, inden Patrick Mortensen minuttet efter bragte AGF foran 2-1. Derefter satte AGF sig på kampen, men pludselig brød Ronnie Schwartz alene igennem og køligt chippede bolden i mål.

Anden halvleg fortsatte med bulder og brag, da Mortensen igen bragte AGF i front. Men endnu engang satte Schwartz en kæp i AGF-hjulet, da han udlignede på straffespark til 3-3. Og bedst som man ventede på, at AGF skulle score sejrsmålet, dukkede Anders Hagelskjær op inden foran mål i den anden ende, og han kunne heade Silkeborg foran 4-3.

Her er B.T.s dom efter det hæsblæsende opgør.