Et nyt stjernepar har set dagens lys i København.

FC Københavns angrebskomet Jonas Wind, som har høvlet mål ind i 2019, har nemlig også scoret uden for banen.

Og det er ikke en hvilken som helst scoring, der er tale om.

Den 20-årige U21-landsholdsangriber er blevet kæreste med den kendte youtuber, influencer og model Laila Hasanovic, hvilket fremgår af hans Instagram-profil.

Her har FCK-stjernen lagt et billede op af Laila Hasanovic, hvortil han i billedteksten skriver: 'Laila Hasanovic appreciation post' (Laila Hasanovic-værdsættelses-opslag, red.).

De to turtelduer er også blevet spottet sammen på VIP-pladserne i Parken, hvor Jonas Wind for tiden befinder sig, når FCK spiller kampe, da han er ude med en skade.

Laila Hasanovic har også inden for de seneste uger vist Jonas Wind frem for sine 56.000 følgere på Instagram.

»Find en mand, som stirrer på dig som om, han er ved at æde dig,« skriver hun blandt andet til et billede, hvor Jonas Wind har armene om hende og kigger intenst på hende.

18-årige Laila Hasanovic er en kendt såkaldt influencer og youtuber. Tidligere i år var hun også i finalen i modelkonkurrencen Miss Universe Denmark.

Hun er vokset op i Jægerspris, og har inden for de seneste år opbygget et stort navn på de sociale medier.

Jonas Wind fik i sidste sæson sit store gennembrud på FCK's mesterhold, og han startede helt forrygende i den igangværende sæson med en række scoringer og store præstationer.

Desværre for ham og FCK har en skade i slutningen af august sat ham ud af spillet i hvert fald i forventet et halvt år endnu. Et plaster på såret må være, at der så er god tid til at pleje det nye kæresteforhold.