Christian Keller er ikke længere anfører i Randers FC.
Christian Keller er ikke længere anfører i Randers FC. Foto: Henning Bagger

Christian Keller er ikke længere anfører i Randers, efter BT fredag kunne fortælle, at han har fundet sammen med Jonas Borrings separerede kone. Det bekræfter klubbens sportschef, Ole Nielsen, over for bt.dk.

»Det er korrekt. Det er en beslutning, vi har taget oven på den her sag. Nu skal Mads Fenger være anfører fremadrettet. Vi synes, at det er bedst for både Keller og hele holdet,« siger Ole Nielsen.

»Det er blevet modtaget, som en spillertrup altid modtager en besked. Det er en beslutning, vi har taget som ledelse i trænerteamet og af mig. Det er blevet adresseret, og det har der ikke været nogen kommentarer til,« tilføjer Ole Nielsen.

»Vi har haft de møder, som vi har haft, og grebet det an, som vi nu har, og så er vi også videre som hold. Det er sådan, det er. Vi er ikke herre over, hvad der sker udover Randers-regi, og vi er slet ikke herre over, hvem der skal danne par og være kærester, så vi kan ikke blande os i deres privatliv.«

»Selvfølgelig har vi sympati for Jonas og ved, at det er en rigtig, rigtig svær situation, og det er det også for os som klub og i spillertruppen, men vi har forsøgt at snakke om det og fortælle det, som tingene er, og så handler det egentlig om at være så professionelle, som vi skal være, og det betyder, at vi skal være klar til kamp på søndag. Det er det, vi arbejder hen imod,« slutter Ole Nielsen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.