Hobro vandt fredag med 3-2 hjemme over Sønderjyske. Hobro er med sejren fortsat i toppen af Superligaen.

I et underholdende opgør i Hobro vandt hjemmeholdet fredag aften med 3-2 over gæsterne fra Sønderjyske.

Dermed er Hobro stadig ubesejret hjemme i Hobro. Det er blandt andet en del af grunden til, at Hobro ligger på andenpladsen i Alka Superligaen.

Gæsterne fra Sønderjyske har fået en mere ujævn sæsonstart. Holdet har nu ikke vundet de seneste seneste tre kampe.

Kampens indledning var særdeles levende, og begge hold ville frem ad banen.

Efter 16 minutters spil begik Sønderjyske frispark på Hobros banehalvdel.

Det tog hjemmeholdet hurtigt, og det snød gæsternes forsvar. Den hurtige angriber Quincy Antipas var løbet dybt og modtog en fremragende lang aflevering. Han rundede let målmand Sebastian Mielitz og scorede til 1-0.

Jublen hos hjemmepublikum blev dog kort. Bare to minutter senere blev Mikael Uhre væltet i feltet, og dommeren dømte straffespark. Det tog Niki Zimling sig af og han omsatte sikkert til 1-1.

Resten af halvlegen bød på mere hårdt spil end køn fodbold. Især havde Hobro store problemer med det fysiske spil, som Sønderjyske praktiserede.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst ud til anden halvleg. Efter små ti minutters spil endte et indlæg fra Hobros Nicholas Gotfredsen ovre hos venstrebacken Björn Kopplin. Han helflugtede resolut bolden ind til en ny føring til hjemmeholdet.

Målet førte til en periode, hvor hjemmeholdet dominerede og forsøgte at få lukket kampen med en tredje scoring. Omvendt virkede gæsterne lidt rystede oven på scoringen.

Alligevel var det Sønderjyske, der fik scoret. Efter 65 minutter endte et indkast fra Sønderjyske inde i det lille felt, hvor Hobros forsvar ikke fik sparket væk. Det udnyttede Mikael Uhre til at opsnappe bolden og fikst sparke den i mål.

Mod slutningen af opgøret fik Hobro flere gode tilbud, inden den norske skarpretter Pål Alexander Kirkevold efter 87 minutter scorede til slutresultatet 3-2. Det var angriberens syvende sæsonmål.

Flere mål kom der ikke i opgøret. Hobro skal i næste runde til Herning og møde FC Midtjylland, mens Sønderjyske hjemme møder AC Horsens.