Russisk klub har budt 37,5 mio. kr. på FCKs islandske forsvarer Ragnar Sigurdsson.
Russisk klub har budt 37,5 mio. kr. på FCKs islandske forsvarer Ragnar Sigurdsson. Foto: Linda Kastrup

Russisk klub har budt 37,5 mio. kr. på FCKs islandske forsvarer Ragnar Sigurdsson.

FC København holdt første træningsdag efter juleferien i silende regn over Frederiksberg. Her blev spillerne sendt på den traditionelle løbetur rundt om Damhussøen for at få truppen op i omdrejninger.

En trup, der kan se frem til udskiftninger i løbet af de kommende uger, mens transfervinduet pågår.

For alt tyder på, at FCK accepterer et russisk monsterbud på den islandske landsholdsforsvarer Ragnar Sigurdsson. Bt.dk kan nu afsløre buddets størrelse, som har overrasket FCK-ledelsen. Flere uafhængige kilder beretter om et bud på fem mio. euro (ca. 37,5 mio. kr.), hvilket er et kæmpebud på en forsvarer, der blot har halvandet år tilbage af sin kontrakt med FCK.

Samme beløb solgte FCN blandt andet deres største profil, Jores Okore, til Aston Villa for i sommer. FCK bekræftede torsdag et bud fra en russisk klub, som det ikke har været muligt at få navnet på, men det er med garanti ikke FC Ural, der i forvejen har Sölvi Ottesen i truppen.

Det giver mening at sælge Ragnar Sigurdsson, når beløbet er så højt, for i kulissen har FCK samtidig Kris Stadsgaard som en oplagt afløser, og man har desuden følere ude efter en klasseforsvarer i Superligaen. FCK-træner Ståle Solbakken forventer også aktivitet på transferfronten.

- Jeg forventer at få mindst én spiller ind. Vi har nogle spillere, som vi kigger på, og så kan der opstå andre behov i løbet af de kommende uger.

Midtbanespillerne Christian Bolanos og Thomas Kristensen kan også forlade klubben. Begge har kun et halvt år tilbage af den nuværende aftale med FC København, og de har ikke boltret sig i spilletid, siden Ståle Solbakken igen overtog tøjlerne i FC København.

Ståle Solbakken forklarer, at han ikke ser sin nuværende spillertrup med samme styrke som hans tidligere guld-vindende hold. Der venter derfor FC København en stor udfordring, siger han, hvis målsætningen om guldmedaljer skal indfries.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.