Marvin Pourié var rødglødende af raseri, efter at Randers FC havde smidt en føring væk mod Silkeborg i gårsdagens jyske ogør i Superligaen. Se klippet herover.

Efter 1-1-kampen i Randers, hvor Superligaens bundprop førte 1-0 ved pausen, fangede Discoverys reporter den tyske angriber.

Og han var mildest talt ophidset, da han skulle give sin vurdering af kampen og af sine egen og ikke mindst holdkammeraternes optræden.

»Det, vi viste i anden halvleg, er det mest idiotiske, jeg nogensinde har set i hele min fucking karriere. Vi fører 1-0. Jeg siger, at 1-0 ikke er nok, men vi bliver ved med at gøre de samme ting igen og igen.«

»Vi presser ikke og er ikke lige så aggressive som i første halvleg, hvor vi spillede fremragende. Vi skabte chancer og løb for hinanden. Pludselig tabte gutterne hovedet,« lød det fra den synligt irriterede Marvin Pourié.

Og han har god grund til at at skumle, den farverige tysker, for Randers FC ligger sidst i Superligaen og har endnu sæsonens første sejr til gode.

På den personlige front er det heller ikke ligefrem, fordi Pourié har leveret varen. En enkelt kasse er det blevet til i sæsonens seks kampe.