FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm var skuffet over de otte minutter i kampen mod Esbjerg, hvor hans hold gik fra en 2-0-føring til at være bagud 2-3.

Selvom FC Midtjylland via Martin Pusic fik udlignet til 3-3, så mente Glen Riddersholm, at de var kampens rette vindere. Men træneren var altså slet ikke glad for den nævnte periode i anden halvleg.

»Det er utilgiveligt, at vi ikke omsætter vores store chancer på omstillingerne. Det er os, der kontrollerer og styrer denne kamp, og spillerne udfører en perfekt kampplan, indtil der kommer otte minutter, hvor Esbjerg selvfølgelig skal have ros, men hvor vi må sige, at alle returboldene går Esbjergs vej,« sagde Glen Riddersholm til Canal 9 efter kampen.

Glen Riddersholm tog dog en positiv ting med fra kampen, nemlig at hans hold ikke krakelerede efter at have indkasseret tre mål på så kort tid.

»Ud over de otte minutter var det et yderst modent Midtjylland-hold, som har lært af de ting, der er sket. Havde vi været et eller to år tilbage, så havde vi tabt den her med 4-2 eller 5-2. Så viser vi alligevel store løg og kommer tilbage. Mentalt viser det, at vi er et tophold, og at vi er kommet for at blive,« sagde han til Canal 9.