Glen Riddersholm fik comeback som Superliga-træner, da AGF spillede 2-2 ude mod OB i forårets Superliga-premiere efter at have ført 2-0 ved pausen.

Den ny AGF-træner Glen Riddersholm var rigtig godt tilfreds med det, han så fra sit hold i forårets Superliga-premiere ude mod OB, hvor AGF hurtigt kom foran 2-0.

»Det var dejligt at være tilbage og dejligt at mærke, at der er noget på spil. Vi spiller en forrygende første halvleg på et rigtig højt niveau, der viser, at vi kan slå alle hold,« sagde Glen Riddersholm efter kampen til TV3 Sport 1.

Glen Riddersholm har overtaget jobbet som cheftræner i AGF, efter at han i sidste sæson førte FC Midtjylland til klubbens første mesterskab. I december blev cheftræner-jobbet i Aarhus så ledigt, da AGF valgte at fyre Morten Wieghorst.

Men selvom den ny AGF-træner hyldede sit hold, så viste kampens resultat 2-2 også, at der stadig er meget at arbejde med.

»Jeg er drønhamrende ærgerlig over, at vi ikke lukker kampen til 3-0 eller 4-0, for det havde vi chancer til. Men så får OB reduceret til 1-2, og der taber vi lige konceptet. Men så er jeg alligevel glad for, at vi fik sat proppen i efter deres mål til 2-2. Der er jeg glad for, at det ikke løber ud i sandet for os. Så der var udfald, men det er jeg forberedt på, at der vil komme,« sagde Glen Riddersholm.

Hans kollega i OB, Kent Nielsen, havde også blandede følelser.

»Jeg er glad for den måde, vi kom tilbage på. Vi fik vist en bedre side af os selv, og vi kunne også godt have afgjort kampen. Men med lidt uheld for os kunne AGF også have scoret,« sagde den tidligere europamester.