Det var ikke godt nok, at FC København ikke var klar fra start, da FC Midtjylland kom til Telia Parken og slog Løverne med 2-1.

Sådan lyder det fra Rasmus Falk, der ikke mener, at mandskabet kunne være de første 45 minutter bekendt.

»Første halvleg var dårlig. Vi bliver stresset af, at de presser os. I anden halvleg bliver det bedre, men det nytter ikke noget, at vi skal bruge 45 minutter på at steppe op. Første halvleg synes jeg ikke, vi kan være bekendt,« siger han til TV3 Sport og fortsætter:

»Jeg ved ikke, hvad FCK mangler. Jeg synes, der er rigtig, rigtig gode perioder, men jeg synes, man kan sige, at det måske lidt er stabilitet i vores præstationer (der mangler, red.). Vi har mange nye spillere med, der ikke har spillet så meget. Jeg synes, vi har et utroligt dygtigt hold, men der har været udsving i perioder. I dag er det ikke godt nok i perioder.«

»Det handler om at få resultater og vinde fodboldkampe, det gør vi ikke i dag, og jeg synes ikke, vi kan være første halvleg bekendt. Anden halvleg vågner vi op og får lidt mere ro i det. Jeg føler, vi lever i kampen, men så scorer de til 2-0, og så føler vi stadig, at miraklet kan lade sig gøre, og så får vi en halvheldig reducering og prøver at jagte til sidst,« forklarer FCK-profilen, som smed en flaske vand efter kampen i ren frustration.

FC København kom bagud midtvejs i første halvleg, hvor Sory Kaba bragte gæsterne foran. Lasse Vibe gjorde det til 2-0, inden Paulinho med et selvmål reducerede til slutresultatet 1-2.

Kampens udfald betyder, at FC Midtjylland er 11 point foran FC København inden de sidste seks kampe.

Ståle Solbakken sagde efter kampen, at det samtidig betyder, at guldet er væk for københavnerne, som nu skal fokusere på ikke at blive indhentet af AGF på tredjepladsen. Netop AGF er hovedstadsklubbens næste modstander, og syv point adskiller mandskaberne fra de to storbyer.