Frustrationen og ærgrelsen var ikke til at tage fejl af.

Faktisk stod den malet i ansigtet på Sønderjyskes forsvarsprofil Marc Pedersen efter nederlaget til FC København, der søndag vandt 3-2.

På papiret blev det tæt, og det jyske mandskab havde også chancerne til at score flere mål - særligt i første halvleg.

Men det var ikke de manglende mål, der efter kampen frustrerede Marc Pedersen.

»Jeg synes, det var et klamt nederlag. Det er ulækkert, man skal komme herind og være godt med og komme foran, og så er der nogen, der sørger for, at spillet nok skal vende,« siger Marc Pedersen, der ikke ønskede at sætte et direkte navn på, hvem han hentydede til.

FCK vandt søndag aften over Sønderjyske.
FCK vandt søndag aften over Sønderjyske. Foto: Tariq Mikkel Khan
Vis mere

Dog understregede forsvarsspilleren, at han bestemt ikke følte, at Sønderjyske blev retfærdigt behandlet, og han havde også et klart svar på, hvad det var, der ikke gik det klubbens vej i Telia Parken.

»Det er der jo nogen, der har bestemt sig for, det ikke skal, efter vi kom foran. Og så bliver det kun endnu sværere, end det er i forvejen,« siger Marc Pedersen, der ikke udpegede specifikke situationer, men mere mente, det var generelt.

»Det er bare, når det ene hold får det hele serveret, er det sværere at have et modsvar. Det er den eneste, man ikke kan dække op,« siger forsvarsspilleren, der i første halvleg fik et gult kort i en situation, hvor der opstod en del tumult i FCK-feltet.

Mart Lieder scorede til 1-0 for Sønderjyske, men det var ikke nok.
Mart Lieder scorede til 1-0 for Sønderjyske, men det var ikke nok. Foto: Tariq Mikkel Khan
Vis mere

Præcist hvad der skete, kunne han dog ikke sætte ord på.

»Ja. Det er et godt spørgsmål, og det er også meget sigende for kampen, at jeg ender med at få gult, når jeg ikke er i nærheden af situationen. Så jeg ved ikke, hvad der sker,« siger Marc Pedersen.

Du får ikke en forklaring?

»Jo. Men den tror jeg ikke, jeg skal fortælle, for så tror jeg ikke, han ser så godt ud,« siger Marc Pedersen om samtalen med kampens dommer, Jakob Kehlet.

B.T. Sport har været i kontakt med Jakob Kehlet, der dog ikke ønsker at kommentere sagen.