Sønderjyskes Marc Pedersen er kommet i søgelyset efter en række udtalelser, som han leverede i minutterne efter sønderjydernes nederlag til FC København.

Kritikken var ikke adresseret med navn, men dommer Jakob Kehlet ser ud til at være manden, der er genstand for Marc Pedersens vrede.

Sønderjyskes forsvarsprofil sagde blandt andet:

»Jeg synes, det var et klamt nederlag. Det er ulækkert, man skal komme herind og være godt med og komme foran, og så er der nogen, der sørger for, at spillet nok skal vende,« lød det.

Og de udtalelser har Jens Hjorteskov, der er formand i Fodboldens Disciplinærinstans, hæftet sig ved.

»Jeg har noteret mig de udtalelser. Jeg så dem godt, og at de lige umiddelbart virkede til at være rettet mod dommeren (Jakob Kehlet, red.). Det er ikke noget, vi har forholdt os til endnu. Men nu må vi se, hvad dagen bringer,« siger Jens Hjorteskov og fortsætter:

»Der kommer altid en indberetning fra dommeren efter kampen. Hvis der er noget fra den, vi skal tage op, så kigger vi på det. Og så kan vi jo også tage sager op af egen drift, hvis vi mener, det er relevant,« siger Hjorteskov, som ikke på nuværende tidspunkt har yderligere kommentarer til sagen.

Marc Pedersen og Sønderjyske tabte søndagens opgør i Parken med 2-3, efter sønderjyderne ellers var kommet foran 1-0.