På Black Friday, hvor der var rabatter på alverdens ting, var der også udsalg i OB's forsvar.

Randers vandt således fredagens opgør med 2-1 over OB efter sløsede aktioner i den fynske defensiv.

Angriberen Alhaji Kamara og midtbanespilleren Frederik Lauenborg stod for målene og gav Randers tre meget vigtige point i den tætte strid om top-6.

Randers byggede derfor videre på klubbens sensationelle 2-1-sejr ude over FCK i runden forinden. Klubben har nu 13 point og er dermed kun ét point fra top-6 inden rundens resterende kampe.

Omvendt skidt ser det ud for det fynske mandskab, der stadig må nøjes med 11 point. Samtidig forværrede OB klubbens udebanestatistik mod Randers, hvor man ikke har vundet i de sidste 11 kampe.

Kampens begyndelse var rodet og præget af boldtab fra begge mandskaber. Der skulle således gå 35 minutter uden de store chancer, inden Randers fandt vej til netmaskerne.

OB-forsvareren Oliver Lund fumlede med bolden, og det udnyttede Randers-angriber Alhaji Kamara til at bringe Randers i front.

Generelt virkede Randers til at være skarpere, når hjemmeholdet kom frem til chancerne. OB–spillerne skabte ikke meget, og når de endelig gjorde, manglede effektiviteten.

Ti minutter efter pausen fordoblede Randers sin føring, da Frederik Lauenborg sparkede bolden i mål i forbindelse med et hjørnespark, som OB-keeperen nok burde have haft bedre styr på.

OB virkede herefter rådvilde, men ni minutter før tid fik backen Oliver Lund alligevel reduceret til 1-2. Det var dog ikke nok for gæsterne.