Nicolai Poulsen smutter til sommer. Og Randers FC har allerede peget på en ny anfører.

Det bliver Erik Marxen.

»Vi skifter anfører, fordi en anfører skal være en vi ved vil klubben på den lange bane. Erik er en rutineret gut og har spillet mange kampe for klubben,« siger Randers FCs træner Thomas Thomasberg til klubbens hjemmeside.

Tidligere onsdag kom det frem, at Nicolai Poulsen skifter til 'en anden dansk klub', der har givet et økonomisk tilbud, som Randers FC hverken 'kan eller vil matche'. Ifølge B.T.s oplysninger er der tale om AGF.

Erik Marxen er ny anfører i Randers FC.
Erik Marxen er ny anfører i Randers FC. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Og fordi Nicolai Poulsen skifter klub, er der altid blevet udpeget en ny anfører i klubben allerede nu. Og Thomas Thomasberg sætter også nogle ord på valget af netop Marxen:

»Han giver sig altid 100 procent i kampene og tager ansvar både på og uden for banen. Det var det naturlige valg, da han også har haft anførerbindet om armen, når Nicolai Poulsen har været ude« siger Thomasberg til klubbens hjemmeside.

28-årige Erik Marxen skiftede i sommeren 2015 til Randers FC, hvor han kom til fra AC Horsens, som dog til sidst lejede ham ud til SønderjyskE.

I sommer skrev Marxen under på en ny kontrakt med hestene, så parterne nu har papir på hinanden frem til 31. december 2020.

Nicolai Poulsen skifter klub til sommer.
Nicolai Poulsen skifter klub til sommer. Foto: Henning Bagger
Vis mere