Randers FC starter den nye sæson mandag aften mod Brøndby IF, og Rasmus Mølvadgaard ser gode muligheder for point i aftenens kamp.

Brøndbys defensive problemer blev udstillet op til flere gange i sidste sæson, og selv om Marcus Mølvadgaard formentlig ikke har fulgt med i Brøndbys pre-season, føler han stadig, at der er gode muligheder for point i aftenens kamp.

Han ser store problemer i de blågules defensiv, og hvis Randers er kyniske nok, er han ikke i tvivl om, at "Hestene" nok skal få point med fra kampen.

»Jeg ser frem til kampen med positive øjne. Brøndby er et meget specielt hold at spille imod. De kan nogle ting, men der er også ting, hvor de ser svage ud. De har mange dygtige spillere, men jeg ser det slet ikke som en fuldstændig umulig opgave. Vi har også mange gode spillere, og hvis vi spiller dem på den måde, som vi har trænet, så får vi noget med fra kampen,« siger Mølvadgaard til Randers Amtsavis og tilføjer:

»De er rigtigt gode til deres presspil og førstegangskombinationer, men de ser også svækket ud i defensivt, når de kører så højt et pres. Jeg synes nogle gange, at de satser for meget og står tilbage med to stoppere mod to angribere, og de har også været i problemer, når de har mødt angribere med kvalitet.«

Aftenens kamp mellem Randers og Brøndby IF spilles klokken 20.15 på BioNutria Park.

Leveret af www.ronaldo.com