Bestyrelsesformand i Randers FC, Svend Lynge Jørgensen, vil tirsdag orientere om spændende nyt i klubben.
Bestyrelsesformand i Randers FC, Svend Lynge Jørgensen, vil tirsdag orientere om spændende nyt i klubben. Foto: Lars Rasborg

Superliga-klubben Randers FC vil tirsdag præsentere en nyhed, der er så spændende, at man vil fortryde, hvis man ikke dukker op på stadion tirsdag klokken 13.00.

Tidligt mandag aften udsendte klubben information om det kommende pressemøde, hvor bestyrelsesformand, Svend Lynge Jørgensen, vil »orientere om en spændende nyhed i Randers FC.«

Bt.dk talte kort efter med Svend Lynge Jørgensen, men bestyrelsesformanden havde på ingen måde lyst til at komme nærmere ind på, hvad der tirsdag kommer til at ske i Randers FC, men han understreger, at det åbne pressemøde er værd at bruge sin tid på.

»Jeg tør godt stå inde for, at pressemødet er værd at komme til. Det er meget sjældent, at vi indkalder til pressemøde. Men jeg ønsker ikke at komme ind på, hvad det drejer sig om. Det har jeg ingen kommentarer til,« siger Randers' bestyrelsesformand, der de seneste uger har været en travl mand.

Klubben har længe været i forhandling om at blive solgt til den udenlandske investor Pathway Group, men 15. december meddelte englænderne, at man i stedet havde købt aktiemajoriteten i FC Nordsjælland.

Undervejs i de forhandlinger forlod tidligere sportsdirektør Peter Christiansen sit job, og for knap en uge siden var det så direktør Hans-Peter Rasmussens tur til at sige op, og mens man i Ole Nielsen har fundet en ny sportschef, er der altså endnu en ledig stilling i ledelsen.

Er det en ny direktør?

»Du kan gætte fra nu af og til juleaften. Jeg har ingen kommentarer,« siger Svend Lynge Jørgensen.

Kun at det er spændende nyt?

»Det, synes jeg godt, jeg kan stå ind for, og det vil jeg godt stå til ansvar for efterfølgende, hvis der er nogen, der bagefter vil sige, at det var godt, de ikke kom til Randers. Jeg tror, at man vil fortryde, hvis man ikke kommer til pressemødet. Det mener jeg seriøst. Mere får du ikke at vide, lige meget hvor mange gange du spørger.«

Randers har meddelt, at Svend Lynge Jørgensen, Ole Nielsen og anfører Christian Keller vil være til stede under pressemødet. Cheftræner Colin Todd befinder sig stadig i England, hvor han har undergået en operation i ryggen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.