Superliga-klubben Randers er nået til enighed med Greuther Fürth i den tyske 2.Bundesliga om et køb af den senegalesiske angriber.

En af Superligaens mest giftige skarprettere Baye Djiby Fall vender tilbage til Danmark.

BT erfarer, at det er Randers, som henter den fortabte søn hjem på en kontrakt, der formentlig bliver af permanent karakter.

Ifølge BTs tyske kilder er Randers allerede nået til enighed om en pris på Baye Djiby Fall med den tyske klub Greuther Fürth, men endnu mangler parterne at få en aftale om de personlige detaljer på plads.

Det skulle der dog ikke være de store knaster i, og Baye Djiby Fall forventes at skulle gennemgå det obligatoriske lægetjek lørdag.   

Baye Djiby Fall fik sit gennembrud i netop Randers FC tilbage i sæsonen 2006/07, hvor han med 14 mål i 30 kampe blev klubbens topscorer.

Det var nok til, at Al Ain Sports Club fra de Forenede Arabiske Emirater købte angriberen på en tre-årig kontrakt, for hvad Randers dengang kaldte et 'anseeligt beløb'.

Eventyret i det arabiske land blev dog langt fra succesfuldt, og efter blot tre kampe og et mål vendte den nu 28-årige senegaleser tilbage til Danmark. 

Denne gang havnede han i Odense og OB, og igen væltede det ind med scoringer fra måltyven.

Så meget, at udlandet igen kaldte på hans mål, for på kun 14 måneder og med 22 scoringer i 38 kampe fik Fall overbevist Lokomotiv Moskva om, at et køb var en god idé, og dermed røg han af sted for endnu et kæmpe beløb, der ikke er oplyst.

Men heller ikke denne gang blev udlandsopholdet for den tidligere Superliga-stjerne en succes, og han har siden været vidt omkring for at finde målformen.

Fra Rusland gik turen til Norge og Molde, derefter var han i 2010 på et kort visit i OB, hvor det kun blev til 10 kampe og to mål, inden han igen fandt lykken i belgiske Lokeren i 2012.   

Her skulle han kun bruge syv kampe til overbevise om sit værd, og efter kun syv kampe og fem mål blev han købt fri af det daværende Bundesliga-hold Greuther Fürth.

Klubben endte dog med at rykke ned i sidste sæson, og Baye Djiby Fall har kun optrådt to gange for tyskerne uden nogen mål.

Nu er det altså tid til endnu et skifte, for snart kan Baye Djiby Fall igen kalde sig en 'blå hest'. Superligaen får en profil tilbage.