Sønderjyske slog fredag aften Randers 2-0 i Alka Superligaen. Mikael Uhre og Anders Egholm scorede målene.

Sønderjyske hentede fredag aften holdets tredje sejr i træk i Alka Superligaen, da Randers FC blev besejret 2-0.

Mikael Uhre stod for det tidlige føringsmål, og Anders Egholm øgede sent i kampen til slutresultatet.

Randers dominerede store dele af kampen, men træværket reddede for gæsterne i to omgange. Sønderjyske var omvendt effektive og stod solidt defensivt.

Resultatet betyder, at Randers forbliver på 12.-pladsen med 14 point. Sønderjyske kravler op som nummer otte med 21 point, efter at begge hold har spillet 17 kampe.

Gæsterne indledte bedst, da Sønderjyske allerede efter fem minutter bragte sig foran 1-0. Marcel Rømer smed et fladt indlæg ind fra venstrekanten, Troels Kløve hoppede over, og til sidst kunne Mikael Uhre prikke bolden i mål.

Randers var i flere omgange millimeter fra at udligne i første halvleg, men træværket stod i vejen for både Saba Lobzhanidze efter ti minutter og Vladimir Rodic efter knap 20 minutter.

Randers fik faktisk bolden i mål, men Nikola Djurdjic’ hovedstødsscoring efter 37 minutter blev underkendt for offside.

Efter en times spil var det gæsternes tur til at teste træværket. Marcel Rømer forsøgte drilsk at overliste Hannes Thor Halldorsson, men forsøget prellede af på overliggeren.

Herefter pressede Randers på for en udligning. Bashkim Kadrii og Nikola Djurdjic var begge tæt på, men scoringen udeblev for hjemmeholdet.

I stedet fordoblede indskiftede Anders Egholm føringen efter 87 minutter, da han efter et hjørnespark prikkede bolden i mål.

Topkampen mellem AC Milan og Juventus endte med en 2-0 sejr til de italienske mestre.