Christian Keller (th): »Da vi gik på vinterferie i december, var der mange uafklarede ting om ubesatte stillinger og klubbens fremtidige ejerskab. Det skabte naturligvis en del spekulationer. Men nu er der ro, og jeg mener faktisk, at vi står stærkere rustet nu end, hvis vi som klub var blevet overtaget af de britiske og amerikanske investorer, der i efteråret påstod, at de havde kig på os.«
Christian Keller (th): »Da vi gik på vinterferie i december, var der mange uafklarede ting om ubesatte stillinger og klubbens fremtidige ejerskab. Det skabte naturligvis en del spekulationer. Men nu er der ro, og jeg mener faktisk, at vi står stærkere rustet nu end, hvis vi som klub var blevet overtaget af de britiske og amerikanske investorer, der i efteråret påstod, at de havde kig på os.« Foto: Henning Bagger

Randers FC’s ansættelser af først Ole Nielsen som sportschef og nu Michael Gravgaard som administrerende bifaldes af Superliga-klubholdets anfører Christian Keller.

»Da vi gik på vinterferie i december, var der mange uafklarede ting om ubesatte stillinger og klubbens fremtidige ejerskab. Det skabte naturligvis en del spekulationer. Men nu er der ro, og jeg mener faktisk, at vi står stærkere rustet nu, end hvis vi som klub var blevet overtaget af de britiske og amerikanske investorer, der i efteråret påstod, at de havde kig på os,« siger Christian Keller.

Han var fra 2002 til 2005 holdkammerat med Michael Gravgaard i Superliga-klubben Viborg FF.

»Michael var måske ikke den allerbedste fodboldspiller. Til gengæld var han hårdtarbejdende. Den evne har bragt ham længere end de fleste,« roser Christian Keller.

SLJ

Bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen er også tilfreds med ansættelserne.

»Vi har gennem årene haft mange gode dage i Randers FC. Men med aftalerne med Michael Gravgaard og Ole Nielsen på plads, er denne altså én af vores allerbedste,« siger Svend Lynge Jørgensen.

Til gengæld afviser han, at den seneste tids turbulens har rystet klubben.

»Jeg mener stadig, at det var vores pligt at forhøre os om planerne, da vi i efteråret blev kontaktet af et konsortium af britiske og amerikanske investorer om overtagelse samt oprettelse af et fodboldakademi i Randers. Havde vi afvist dem, og det efterfølgende var kommet til offentlighedens vidende, er jeg sikker på, at vi var blevet voldsomt kritiseret,« siger Svend Lynge Jørgensen, der ser frem til, at Randers FC får den tidligere landsholdsspiller og revisoruddannede Michael Gravgaard som ny administrerende direktør.

»Udover de åbenlyse kompetencer, der følger med et så ansvarsfuldt job, har Michael en samlet pakke at byde på. Den er bestyrelsen overbevist om, at Randers FC får stor glæde af. At han tilmed har en lokal baggrund og kan tiltræde med kort varsel er et yderligere plus,« siger Svend Lynge Jørgensen.

I øvrigt kunne han på pressemødet ved præsentationen af Michael Gravgaard fortælle, at man arbejder på at forlænge aftalen med kantspilleren Jonas Borring.

»Vi er i dialog med hinanden, og vi håber, at han også spiller hos os efter sommerferien,« siger Svend Lynge Jørgensen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.