AaB er inde i en skidt stime og har ikke vundet en fodboldkamp i over en måned, og for få dage siden gik det helt galt i pokalturneringen, da klubben røg ud af kvartfinalerne med et nederlag på 1-3 til 1. divisionsholdet FC Fredericia.

De dårlige resultater har nu fået en række fans til at vise deres utilfredshed.

Det beretter den lokale journalist fra Nordjyske Søren Olsson på Twitter:

Her fortæller han, at sportsdirektør Allan Gaarde, cheftræner Morten Wieghorst, anfører Rasmus Würtz og profilen Jores Okore alle gået ud på banen for at snakke med de utilfredse fans. Ifølge Nordjyske var 30-40 fans troppet op på anlægget på Hornevej.

Ifølge Søren Olsson, der kalder scenen for 'usædvalig', drejer utilfredsheden sig om præstationerne fra holdet, og at spillerne efter nederlaget til FC Fredericia onsdag ikke skulle have været nede ved de tilrejsende fans for at takke dem for støtten.

AaB-supporten Frederik Lange har efterfølgende fortalt dette om årsagen til deres protest lørdag:

»Vi er her for at markere vores frustration over en af de ringeste præstationer, jeg har set fra et AaB-hold i nyere tid. Det var simpelthen en skandale, når man tænker på kvaliteten af modstanderen og også, at AaB har brugt ret mange penge på at samle det her hold over de sidste par,« siger AaB-supporteren Frederik Lange til Nordjyske.

Poliet og sikkerhedsvagter kom også ud på træningsanlægget, men ifølge Nordjyske foregik det hele stille og roligt. Anfører Rasmus Würtz siger:

»Det gør da et meget stort indtryk, at der er så mange, der dukker op. Det viser jo, at de føler noget for klubben, og at de virkelig er frustrerede, når det ikke går godt,« siger han til Nordjyske.

Med nederlaget til FC Fredericia er europæisk fodbold i næste sæson i Aalborg så godt som forduftet.

BT har forsøgt at få en kommentar fra Allan Gaarde. Indtil videre uden held.