Østjyllands Politi regner med at der kan opstå problemer, når FCK søndag møder AGF på Ceres Park.

Det er dog ikke voldelige fodboldhooligans, men derimod utålmodige bilister, der kan risikere at skabe, og at havne i, problemer søndag. Det bekræfter Vagtchef ved Østjyllands Politi, Mikkel Møldrup til B.T.

»Vi har luret på, at der kan komme problemer. Det er klart en mulighed,« siger han.

Også AGF skriver på deres hjemmeside, at der kan opstå trafikale problemer i forbindelse med opgøret. De skriver endda, at der kan komme »mere kamp om parkeringspladser end om bolden på midtbanen inde på Ceres Park«.

Grunden til at man regner med problemer i trafikken, er ifølge både politiet og AGF, at der er et arrangement på Jydsk Væddeløbsbane, og at Tivoli Frihedens sæson er startet.

Derfor vil mange af de parkeringspladser, som plejer at blive lånt ud til fodboldfans, være optagede søndag eftermiddag.

Både Østjyllands Politi og AGF opfordrer folk til at bruge andre transportmidler end biler til Ceres Park.

»Det kan risikere at blive presset med parkering, så tag cyklen eller offentlig transport til stadion, hvis det er muligt,« siger Mikkel Møldrup.

AGF skriver på deres hjemmeside, at de opfordrer 'kraftigt' til, at folk finder en anden måde end bilen til at komme ud til stadion, og at man kan 'hjælpe AGF og sig selv ved at finde andre transportmuligheder' hvis man søndag skal ud til Ceres Park.