William Kvist er ikke Superligaens største skørtejæger, og han er gift og har barn, men ikke desto mindre var der lidt at kigge på for mange af de kvindelige fans, som var på stadion søndag for at se FC København og AGF. Og vel egentlig også mændene.

Da kampen var slut, og FC København havde vundet 4-0, løb William Kvist pludselig en æresrunde foran de over 17.000 tilskuere i Telia Parken - kun iført sine underbukser, som vi kender dem fra gamle dage, og forklaringen på det nummer er ganske enkelt, at han ville please nogle fans, som han har et væddemål med.

William Kvist løb rundt i sine trusser på banen efter sejren over AGF. Vis mere

»Der er så mange, der har spurgt, hvad det er, jeg har på indenunder. Selvfølgelig rigtig mange kvinder,« siger William Kvist med et glimt i øjet til TV3 Sport.

»Jeg har de der almindelig trusser, jeg spiller i. Alle de andre spiller i boxershorts og sådanne nogle ting. Så jeg skulle lige vise, at det er det, jeg har på indenunder. Jeg har et lille væddemål med nogle fans ovre på Nedre C, som rigtig gerne ville se de der trusser, så det fik de lov til i dag,« forklarer FC Københavns anfører, der var i strålende humør oven på den store sejr.

 

Ikke nok med at FC København hentede tre tiltrængte point, så spillede William Kvist igen en fuld kamp for Løverne i Superligaen, efter han i to kampe i streg er blevet henvist til bænken. Måske var det en årsag til, at han var i ekstra godt humør.