Det gik dramatisk for sig, da FC København søndag aften tog et stort skridt mod guldet med en 4-3-sejr over AGF i sæsonens måske vildeste kamp.

Rammerne var da også noget nær perfekte til Superliga-topbrag med solskin og fyldte tribuner i Parken, mens fans, trænere og spillere var tændte fra første minut.

Tændt kan man også sige om en af FCKs bolddrenge, der stjal rampelyset undervejs i den hektiske kamp i et noget bizart optrin, der fik AGFerne op i det røde felt, og som FC København nu beklager. Se videoen herover.

Ved stillingen 2-1 til FCK efter en halv times spil havde AGFerne travlt med at komme tilbage i opgøret. Derfor skyndte Gift Links og Mikael Andersson sig hen for at få fat i bolden, der var røget ud over sidelinjen, så de kunne tage et hurtigt indkast.

Foto: Claus Bech
Vis mere

Det var i den situation, at bolddrengen – i stedet for at give bolden til de to AGF-spillere – lavede en hurtig Michael Jordan-basketballfinte og kastede bolden væk bag sin ryg til synlig irritation for de to AGFere, der skældte drengen ud.

Om det var stemningen og kampens betydning, der smittede, skal ikke kunne siges, men uanset hvad, så er det ikke en hændelse, som FC København ønsker skal gentage sig.

»Vores bolddrenge/-piger skal optræde neutralt, så den episode i går var ikke, som vi ønsker det, og ikke noget, vi oplever normalt,« oplyser FCK-pressechef Jes Mortensen i en sms.

»I forhold til håndteringen af det, så holder vi den del internt, da der er et barn involveret,« skriver pressechefen videre.