Jonas Dal fik søndag eftermiddag et point i sit gensyn med sit tidligere hold fra Hobro.

Det nordjyske bundhold i Superligaen kom til Esbjerg i en regulær bundkamp i Superligaen mellem nummer 11 og 12, og kampen sluttede med de målrige cifre 4-4.

Esbjerg kom forfærdeligt i gang, og efter de første 19 minutter var hjemmeholdet bagud med 0-3. To personlige fejl af Michael Almebäck og Jerry Lucena gjorde, at Mayron George og Jacob Tjørnelund kunne give Hobro en tomålsføring efter kun 11 minutters spil, og kort efter sparkede også Pål Alexander Kirkevold en løs bold i feltet i mål.

Esbjerg vågnede efter den kolde spand vand i hovedet, og svenske Robin Söder bankede et mål ind fra tæt hold efter en afslutning fra Nicki Bille.

Hobro kom igen bedst fra land i anden halvleg, og kampens oplevelse Mayron George fik bolden i nettet allerede efter et minuts spil, da Michael Jakobsen stod fejlplaceret, og George nemt kunne blive dobbelt målscorer. 1-4.

20 minutter senere fik hjemmeholdets anfører, Magnus Lekven, reduceret, og det mål gav Esbjerg den medvind, der skulle til. Ikke mindst da dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen to minutter senere noget hårdt smed Tidiane Sane ud for en tackling direkte ind på Casper Nielsens ben.

Et hårdt kæmpende Esbjerg-mandskab fortsatte presset helt til kampens slutning og sikrede nemlig via to mål fra Lasse Rise og Mick van Buren et enkelt point.