Brøndby forsøger igen at få fingrene i den offensive og teknisk dygtige svenske midtbanespiller Simon Tibbling, og denne gang lader det til, at klubben har fundet den lidt større portemonnæ frem.

Ifølge BT's oplysninger er et skifte de senere dage rykket tættere på, og går det, som Brøndby håber, kan de inden for få dage præsentere den talentfulde spiller.

Kilder tæt på forhandlingerne understreger dog, at intet er hverken underskrevet eller endeligt på plads, og at andre stadig kan nå at komme i vejen for en overgang.

BT var onsdag i kontakt med Groningens sportsdirektør Hans Nijland, der afviste, at han havde modtaget et fornyet bud fra Brøndby, der tidligere på sommeren bød under en mio. euro for svenskeren, der blev hentet til Holland den 1. januar 2015 for 1,3 mio. euro.

Siden er det imidlertid gået stærkt, og det er angiveligt storaktionær Jan Bech Andersen, der fra sin sommerresidens i Danmark har arbejdet intenst for at sikre sig Groningens accept og Tibblings underskrift.

Hans Nijland sagde i sidste uge, at Simon Tibbling næppe var blevet en dårligere spiller, siden de hentede ham, og antydede således, at prisen heller ikke var faldet.

Simon Tibbling var blandt de bærende spillere, da Sverige i sommeren 2015 vandt EM for U21-landshold ved blandt andet at slå det profilerede danske hold undervejs i turneringen.